Mitt framför näsan – Kevin nobbar Vikings

3

Kevin Edlund har sedan i våras varit draftad av Crazy Vikings.

Precis när tradingfönstret skulle stängas valde Kevin att bryta all kontakt & kontrakt med Crazy Vikings och istället skriva på för Snuskhummers HC

Kevin är fostrad i Halmstad Hammers – en bakgrund som borgar för medelmåttig kvalitet och allmän okunnighet rörande allt vad hockey heter. Han kommer ihop med Linus Fredholm att bilda ett av seriens absolut mest oförutsägbara backpar.

Om övergången säger Kevin följande:

Jag hade bestämt mig för Crazy Vikings men sedan såg jag deras GM, Nisse Sport, jag menar, verkligen såg honom och då blev jag rädd, väldigt rädd. Karln missbrukar Facebook, han är beroende av GIF’ar och hans blick, kolla liksom!? Hur skulle jag kunna spela ihop med någon som skrämde mig lika mycket som min kattunge gör!? Nej fan, då kommer jag ha det bättre i Snuskhummers där jag alltid kommer kunna ventilera mina bekymmer med Plantan som kommer att titta på mig med den där lugna blicken och säga ”mat, mat min son är lösningen” 

När vi når Nisse Sport för en kommentar så skriker han i luren ”Jag har inte tid med er nu! Jag sitter och letar animerade bilder för faaaaan!”

Nisse sågs sedan i ishallen där han smög runt på allmänhetens åkning för att försöka hitta nästa storspelare.

nisse-2

Dagen efter blir Nisse Sport arresterad för förargelseväckande beteende och vi har fått tag i hans mugshot. Åklagaren yrkar på livstid och vi andra instämmer.

Nisse

Redan innan serien börjat ser det minst sagt mörkt ut för Crazy Vikings och vi hoppas att Nisse får bukt med sina problem.

Recent Posts

Leave a Comment

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, ute på fyspass, skicka in formuläret så återkommer vi!