Snuskhummers förstärker truppen

linus-nyhet

Efter en säsong med seriesegrande Majestic Hockey väljer nu Linus Fredholm att spela för favoritkonkurrenterna Snuskhummers.

Linus, som är fostrad i Växjö Lakers, kommer att bli ett värdefullt tillskott på backlinjen med sniperskills utöver det vanliga.

Om övergången säger Linus följande:

Förra året var en plump i min karriär, ett helt felaktigt lagval ledde till att jag började tvivla på mig själv som människa. Men precis när jag var därnere på botten så såg jag Kuno – likt Jesus (även om han luktade piss) så sträckte han ut en hand och ledde mig in i ljuset som är Snuskhummers.

Tradingfönstret stängs snart och vi kommer att behöva förstärka truppen med ytterligare en spelare.
Är du kanske den vi söker?

Fyll i så fall i kontaktformuläret här >>

 

Recent Posts

Leave a Comment

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, ute på fyspass, skicka in formuläret så återkommer vi!